Aligning Dreams with Reality

Over Ons

Ency is een nieuw independent label opgericht in 2018. Ons doel is Aligning Dreams with Reality. Wat vertaald naar ‘Het op 1 lijn zetten van je dromen met de realiteit’.

Bij Ency verzorgen wij het gehele proces rondom het creëren en verspreiden van muziek. Het opnemen van een eerste single of het uitbrengen van een geheel album. Wij zorgen voor de perfecte video clip bij jou single en regelen alles dat daarbij komt kijken. Ook regelen wij natuurlijk de nodige promotie. Zo stellen wij per single een uniek en persoonlijk promotieplan op.

Bij ons werken label en artiest nauw samen. Op die manier kunnen wij bijdragen aan de professionele én creatieve groei van onze artiesten. Zo geven wij muzikale tips, delen wij onze kennis maar laten de artiest altijd vrij in hun doen en laten. Artistieke vrijheid is bij ons erg belangrijk!

Momenteel is Ella Banks als eerste artiest getekend bij het label. Maar omdat wij erg snel groeien is het een kwestie van tijd voordat er meerdere artiesten tekenen. Voor nu zijn wij gefocust op de Nederlandse muziek markt, maar onze talentscout houdt een oogje in het zeil voor eventueel internationaal talent. Bekijk hier alle artiesten die bij Ency getekend zijn. Volg ons nu op Facebook en Instagram!